HITTA KREATIVITETEN UTANFÖR KONTORET

Möte i Waterfront Buildning

United Spaces är en arena för möten och utveckling, en plats där människor och företag ska kunna utbyter idéer och erfarenheter. Här finns mötesrum i olika storlekar som passar oavsett om det rör sig om konferenser, stora event eller workshops. Dörr i dörr ligger Stockholms Centralstation med tunnelbana, pendeltåg och tåg. Tvärsöver gatan finns Cityterminalen och Arlanda Express.

Innovativ vagga

Den tredje Hötorgsskrapan var IT-boomens nav runt 1998. Idag kan du konferera på 17:e våningen med en milsvid utsikt över över hela stan, ja ända bort till Södertälje. Helio Hötorget är perfekt för 2-85 personer. Kreativiteten flödar när horisonten är fri.

Helio GT 30

GT 30 som i Grev Turegatan 30. Ett stenkast ifrån Östermalmstorg, i ett före detta bankpalats, ligger denna innovativa mötesplats. Över 100 tillväxtföretag sitter under ett och samma tak. Det bidrar till inspiration för de grupper som kommer hit för att konferera. Loungen var en gång i tiden lobby i bankpalatset. Här kan 150 personer mingla och runt den häftiga miljön ligger ett antal mötesrum i olika storlekar. GT 30 har dessutom en egen cykelverkstad, en podstudio och ett gym. Äter gör ni på gastrobaren Penny&Bill och fikabrödet kommer från The Bakery med samma adress.

Klockan tickar i Kista

På huvudgatan mitt i Europas största IT-kluster ligger Time Building, där allt är inrett efter temat “tid”. Loungen är en perfekt eventyta för upp till 150 personer. Det blir lätt en härlig stämning kring den stora baren. I anslutning ligger mötesrummen som har plats för upp till 90 personer.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*