MÖT VÅREN FRÅN OVAN

STOCKHOLM HAR NÅTT EN HELT NY NIVÅ PÅ SENARE ÅR. UNDER SOMMARHALVÅRET TRÄFFAS VI I TAKPARKER, PÅ BARER OVANFÖR TAKÅSARNA OCH PÅ HÖGT BELÄGNA TERRASSER. HÄR TIPSAR IN STOCKHOLM OM NÅGRA AV STANS POPULÄRA STÄLLEN SOM TAGIT HÖJD.

SUS - STOCKHOLM UNDER STJÄRNORNA

Först kom TAK, At Six häftiga takbar vid Brunkebergstorg. Och förra sommaren öppnade SUS, Stockholm Under Stjärnorna. En 22 ton tung bro binder samman de två barerna över Gallerians tak.
SUS är gigantiskt! Den 1 200 kvadratmeter stora takparken är fylld med solstolar, barer och en utomhusbio. Här serveras enklare mat och senare på kvällen blir det klubb. Sommartid är SUS en levande storstadsoas som även erbjuder yoga och träningspass
– 47 meter upp i luften

TERRASSBAREN​

Stureplans dolda takbar ligger på sjunde våningen på Scandic Anglais. Terrassbaren bjuder på klassiskt barhäng med DJ och utsikt över Humlegården. Vid vackert väder är detta en given samlingsplats för de som arbetar runt Stureplan.
Terrassbaren är ett populärt vattenhål för afterworken och förfesten
– så kom i tid!

TAKBAR BY URBAN DELI

Uppe på taket på Sveavägen 44 ligger en terrass med parkatmosfär. Ta hissen upp till 9:e våningen från Urban Deli Sveavägen. Taket har försetts med växtlighet,
en glaspaviljong och stora fria ytor för mingel och umgänge. Här finns flera barer som serverar enklare rätter från Urban Deli och drycker av alla de slag.
Lyssna på musik, spela spel och titta ut över Stockholms citykvarter.

MOSEBACKETERRASSEN

På Söders höjder ligger en av stans mest populära takterrasser. I vintras renoverades Mosebacketerrassen för att ge besökarna en ännu bättre upplevelse. Scenen har blivit större och sittplatserna er. Småhusen har ersatts av en sammanhängande byggnad med era barer. Arkitekturen har hämtat inspiration från den gamla Kägelbanan. Nya Mosebacketerrassen öppnade islutet av april.

SOMMARENS NYKOMLING: ARC

Arc ligger högst upp i hotellet Blique by Nobis som nyligen öppnade i Vasastan. Takbaren på Gävlegatan 18 utlovar 360 graders panoramautsikt, utegrill och ett härligt häng.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*