Bli inspirerad i en miljö som vågar att sticka ut

Musik, konst och sanddyner – Hotel Tylösand, utanför Halmstad, är inte som andra hotell. Konferera i en kreativ miljö och res hem med massor av innovativa idéer i bagaget.

Hotel Tylösand är fyllt av överraskningar. Bio i poolen, världsunik popkonst och ”fun dining” är bara några exempel. De två ägarna, Björn Nordstrand och Per Gessle, har tagit ut svängarna rejält när de utvecklat sitt hotell.
– Idag är huset lustfyllt och spännande. När du kliver in i receptionen möts du av skön designupplevelse, berättar Elisabeth Haglund.

EFTERSOM HOTELLET är privatägt och inte ingår i någon hotellkedja har de kunnat gå sin egen väg. Inte minst i konferenslokalerna. Roxette, Elvis eller Rolling Stones? Rummen liknar inga andra.
– Musikikonerna och den ibland extrema designen hjälper deltagarna att tänka utanför boxen, säger hon.
De ursprungliga konferenslokalerna har successivt förvandlats till kreativa rum och över hela hotellet är det generöst med ytor för socialt umgänge.
– Var du än befinner dig ska det kännas kul och inspirerande men också varmt och ombonat.

PRISBELÖNT SPA. Hotellet har fyra restauranger med olika inriktning, barer och en nattklubb. Extra stolt är Elisabeth över spaanläggningen, som redan har fått prestigefyllda utmärkelser.
– Vi utgick från vårt motto ”be inspired” när vi planerade ombyggnationen. Förutom välmående och njutning erbjuder vi glädje och lekfullhet.
Hotel Tylösand har även utsetts till norra Europas bästa hotell inom kategorin ”Luxury Business Hotel Spa 2018.”

HOTEL TYLÖSAND LIGGER bokstavligen på sanddynerna. Morgondopp före frukost är vanligt året runt. Mitt på dagen ses konferensgäster vandra utmed stranden och diskutera i små grupper.
– Kanske är det där de jobbigaste frågorna får sina lösningar och de bästa idéerna kläcks.

DET RÅDER INGEN BRIST på sysselsättning på Hotel Tylösand. Har gästerna en stund över mellan möte, spa och promenad vill de oftast bara gå runt och titta. Hotellet är Sverige största konstgalleri med 450 verk, varav många fotografier.
– Konferensgästerna vill stanna på hotellet när de är hos oss. Det uppskattar företagen eftersom det höjer resultatet av mötet och ökar sammanhållningen i gruppen.

HOTEL TYLESAND

230 rum
32 lokaler i olika storlekar –
rymmer 700 pers i det största.

Flyg: Halmstad City Airport 6 km från hotellet. Flyg tur och retur till Bromma flera gånger om dagen.

Tåg: Centralstationen 9 km från hotellet. Avgångar med X2000 non-stop till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Bil: E6 motorväg. 135 kilometer från Malmö och Göteborg. Bra vägar till och från Småland.

Läs mer: tylosand.se

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*