TIO LÄSTIPS

Lagom till höstens antågande så släpps det era nya titlar, allt från spänningsromaner som den avslutande delen i Milleniumserien till Thåströms texter, Elton Johns efterlängtade biogra och en ny kokbok med hållbar mat för en bättre framtid.

JAG Elton John 22 okt Efterlängtad självbiografi
NIO FRÄMLINGAR Liane Moriarty 3 sep En roman om vad människor är beredda att göra för att läka, försonas och nå sina drömmar, berättad med Moriartys karakteristiska värme och humor.
DÄMPA INFLAMMATION – en praktisk guide till ett friskare liv Ralf Sundberg och Martina Johansson Detta är en bok för den nyfikna och hälsointresserade läsaren som är redo att förbättra sin hälsa från grunden. 
TACKSAMHET Kristin Kaspersen I boken Tacksamhet varvas personliga texter och berättelser med Kristins egna vackra fotografier. 
KNUTBY Jonas Bonnier 25 okt En verklighetsnära roman om händelserna i Knutby och om hur det är möjligt att skapa en parallell verklighet baserat på tro, hopp och kärlek, som till slut tjänar helt andra syften.
VEGO I VÄRLDSKLASS Linda Bakkman, Anna Richert, Gustav Johansson Vego i världsklass utmanar fördomar och myter om vegetarisk mat och visar att vego är så mycket mer än bara sallader.
HON SOM MÅSTE DÖ David Lagerkratz För sista gången möter vi Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist, nalen i Milleniumserien är här.
RELOAD
– Så blir du återhämtningssmart Henrik Fexeus och Catharina Enblad Den första praktiska handboken om återhämtning.
MÄRKVÄRDIGA SVENSKA KVINNOR
Lisbeth Larsson 3 sep
I Märkvärdiga svenska kvinnor möter vi kvinnor varit och format landet: De första, de största, de vi beundrar, de mindre synliga och de som förlorade allt.
TEXTER THÅSTRÖM Joakim Thåström 25 sep Nu ger Teg Publishing ut Thåströms samlade låttexter. Det är en gedigen och praktfull utgåva som sätter fokus på hans litterära kvaliteter. Boken rymmer över 200 låttexter som varvas med många tidigare opublicerade fotografier.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*