IN STOCKHOLM tipsar inför nästa citynära möte

Fotokonst förstärker budskapet

Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för fotografier. Men det är också en mötesplats för konferenser och events. Utsikten över Stockholm ger inspiration till möten liksom Paul Svenssons hållbara mat. Fotografiska erbjuda inspirationsföresläsningar som ”Bli en bättre fotograf på 30 minuter” , ”Se världen genom mobilfotografi” och ”Ge er värdegrund visuell gestaltning”.

Kreativ miljö mitt på Östermalm

Dags för ledningsgruppsmöte igen? Den här gången vill ni bort från kontoret utan att lämna stan. Ett tips: på Sturegatan 15 finns toppmoderna konferenslokaler och styrelserum. Det bästa av allt – när ni konfererar här kan ni boka frukost, lunch och middag på Restaurang Hantverket som ligger vägg i vägg.

Aktiviteter för bättre sammanhållning

En välplanerad dagordning är självklart det viktigaste för en lyckad konferens. Men det som sätter krydda till mötet och skapar bättre team är aktiviteten.

Tips på företagsaktiviteter i Stockholm:
Temavandringar med trevliga stopp på vägen, stadsäventyr med olika uppgifter i mobilen, smakprovningar av alla de slag, yoga, boule, segway, glasblästring, skapa reklamfilm utifrån företagets vision, upplev en ny värld genom VR-glasögon, upptäck känslan att kunna flyga med Bodyflight och ta er ut ur Escape rooms.

Skärmavbild 2018-10-09 kl. 14.30.59

Möte med design på Näsby Slott

I Täby ligger en mötesplats som inte liknar någon annan. Näsby Slott som nu genomgått en stor renovering är känt som festernas slott. I det nya inredningskonceptet ”24 Hour Party” möter punk Art Nouveau. Slottet har återfått sin forna prakt och erbjuder en spännande och inspirerande miljö för samtal, möten och fest.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*